VAN / MURADİYE - İstanbul Ticaret Odası Atsushi Miyazaki Ortaokulu

İstanbul Ticaret Odası Atsushi Miyazaki Ortaokulu

Kurum Tel 0 432 471 20 06
Adres
ÜNSELİ MAH. CUMHURİYET1 CAD. ISTANBUL TICARET ODASI ATSUSHI MIYAZAKI ORTA OKULU BLOK NO 38 İÇ KAPI NO 1 MURADİYE / VAN
Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, üretici ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda analitik bakış açısına sahip,milli ve dini değerleri özümsemiş bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
08.30-15.00
KALORİFER-KÖMÜR
Ulaşım
İLÇE MERKEZLERİ VE ÜNSELİ BELDESİ ARASINDA ARAÇALAR YOLCU TAŞIMA YAPMAKTADIRLAR. ANCAK BELLİ BİR DÜZENLERİ BELİRLENEMEMİŞTİR.
Servis Bilgisi
İLÇE MERKEZLERİNDEN ÖĞRETMENLER KENDİ İMKANLARI AYARLADIKLARI SERVİSLERLE ULAŞIM SAĞLAMAKTADIRLAR.
KÖY
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
MURADİYE İLÇE MERKEZİNE 20 KM MESAFE VARDIR. AYNI ZAMANDA ERÇİŞ İLÇE MERKEZİNE DE 20 KM MESAFEDE BULUNMAKTADIR. ÜNSELİ BELDESİ VAN-ERÇİŞ YOLU ÜZERİDE YER ALMAKTADIR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun Sınav Başarı Durumu
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
-Futbol, voleybol, basketbol, atletizm.
-TUBİTAK 4006 vb.