VAN / MURADİYE - İstanbul Ticaret Odası Atsushi Miyazaki Ortaokulu

Ock

Okulumuzda her ay düzenli olarak öğretmenlerin kararıyla seçilen öğrencilerimiz etkinliğinde Aralık ayı örnek öğrencileri belli olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

8/A Irmak POLAT

8/A Nehir YİĞİT

5/B Emrullah Hasan AKKUŞ

Ara

Okul aile birliği genel kurul toplantımızı 10 Aralık Pazar günü saat 10:00' da gerçekleştirdik. Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda her ay düzenli olarak öğretmenlerin kararıyla seçilen öğrencilerimiz etkinliğinde Kasım ayı örnek öğrencileri belli olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

8A  Mira Melisa AKKUŞ

7A  Hatice KAMER

6A  Ümmügülsüm KALKAN

Kas

Muradiye geneli yapılan kitap okuma yarışmasında okulumuz 8A sınıfı öğrencilerinden BİLAL BİLİCİ ilçe birincisi olmuştur. Öğrencimizle gurur duyuyor, tebrik ediyoruz. Onu hazırlayan Türkçe dersi öğretmenlerimiz Esra ORKAN ve Suat AKBAŞ'ı da ayrıca tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım 2023 Cuma günü Atatürk'ü anma töreni düzenlenmiştir. Törende öğrencilerimiz şiirler okuyarak ve koromuz "Biz Atatürk Gençleriyiz" marşını söyleyerek atamızı bu özel günde anmışlardır. Bu töreni hazırlayan değerli öğretmenimiz Nurittin SAYDAMLI'ya ve çok kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda düzenli olarak her ay okul başarısının yanında öğrenci davranışları da göz önünde bulundurularak o ayın örnek öğrencileri seçilmektedir. Bu vesileyle Ekim ayı örnek öğrencilerimiz aşağıdaki gibi olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, okulumuzda diğer arkadaşlarına örnek oldukları için teşekkür ederiz.

5A - Hüseyin CİDAL

7A - Sema ALADAĞ

8A - Zeynep Rana AKKUŞ

Ekm

Bugün en büyük bayramdır, kutlu olsun!

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Okulumuzun her köşesini bayraklarla donatıp, şiirler okuduğumuz, şarkılar söylediğimiz bir kutlama programı oldu. Bazı öğrencilerimize ödülleri takdim edildi. Öğrencilerimize, emeği geçen herkese, değerli öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz. Atamızın da söylediği gibi bugün en büyük bayramdır. Kutlu olsun!

Ekm

Okulumuz ana sınıfı öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konulu pano hazırladılar. Her şeyi o küçücük elleriyle hazırlayan Cumhuriyet evlatlarımıza ve onlara yol gösteren değerli öğretmenimiz Arjin KAYA'ya teşekkür ederiz. İyi ki varsınız çocuklar!

Ekm

Kız voleybol takımımız Cumhuriyet Ortaokulu'nu mağlup ederek ilçe üçüncüsü olmuştur. Kızlarımızı ve onları hazırlayan Erhan TUNÇEKİN hocamızı tebrik eder, okulumuzun ismini bu başarıyla ilçede duyurdukları için ayrıca teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz kız voleybol takımı Babacan Ortaokulu'na karşı galip gelerek yarı finale yükseldi. Kızlarımıza ilerleyen maçlarda başarılarının devamını diliyoruz.

Ekm

Okulumuz 8.Sınıf öğrencileri Van'ın ve bölgenin güzide liselerinden olan Türk Telekom Fen Lisesi'ne ziyaret gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde okul gezisinin ardından Edremit Sahil, Van Müzesi ve Van Kalesi eteklerindeki Hüsrev Paşa Camii'ni gezdiler. Öğrencilerimize bu eğlenceli geziyi düzenleyen değerli öğretmenlerimiz başta Rehberlik Öğretmeni Merve ŞENTÜRK ve Sınıf Rehber Öğretmeni Erhan TUNÇEKİN olmak üzere, onlara eşlik eden Sosyal Bilgiler Öğretmeni Havva KARACA, Türkçe Öğretmeni Esra ORKAN'a teşekkür ederiz.

Ekm

Anasınıfı öğrencilerimiz güzel havanın tadını köpük balon etkinliği ile çıkardı. Etkinlik boyunca öğrencilerimizin çok eğlendiği görüldü. Okul öncesi öğretmenimiz Arjin KAYA'ya teşekkür ederiz.

Ekm

7A sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri dersinin 1.ünitesini kendi yaptıkları teleskoplar eşliğinde gerçekleştirdiler. Fen Bilimleri öğretmenimiz Ayşegül ÜNLÜER'e ve 7A sınıfı öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Sınavı kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz. Okulumuz Muradiye ilçesinde bursluluk sınavında en başarılı okullardan biri olmuştur. Emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

6/A Sınıfından - Durukan YÜKSELER, Kübra DEMİR

7/A Sınıfından - Burak BAYRAM, Sema ALADAĞ, Emir ALATAŞ

8/A Sınıfından - Irmak POLAT

Ekm

Okul bahçemizde boş ve uygun alanlara geleneksel oyun alanları çizimi yapılarak boyamasını gerçekleştirdik. Bu sayede öğrencilerimizin dinlenme esnasında fiziksel aktivitelerde bulunmalarına imkan sağladık. Çalışmada emeği geçen başta Görsel Sanatlar öğretmenimiz Erhan TUNÇEKİN olmak üzere tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.