VAN / MURADİYE - İstanbul Ticaret Odası Atsushi Miyazaki Ortaokulu

Ekm

Bölgemizin ülkemizin deprem bölgesi olması depreme her an hazır olunması anlamında önem arz etmektedir. Bu kapsamda öğretmen ve öğrencilerimizin deprem anında nasıl hareket edeceklerinin farkında olmaları ve buna yönelik hazırlıklı olmaları için deprem tatbikatları büyük önem arz etmektedir. Okulumuzun Sivil Savunma Kulübü ise depreme hazırlıklı olunması ve deprem anında nasıl hareket edilmesi gerektiğinin bilinmesi amacıyla bir deprem tatbikatı gerçekleştirilmesi için çalışmalarda bulunmuştur. Sivil Savunma Kulübümüz danışman öğretmenleri Yusuf SAĞLAM ve Mustafa BÜLBÜL'e gerekli çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

2022 Haziran ayında gerçekleştirilen LGS sınav sonuçlarına göre 17 öğrencimiz proje okullarına yerleşmişlerdir. 17 öğrencimizden 10'u Fen lisesine yerleşmiştir. Öğrencilerimizi gönülden tebrik eder yeni eğitim-öğretim yaşantılarında başarılar dileriz.

Haz

İlçemizde düzenlenen okullar arası öğretmenler voleybol turnuvasında okulumuz öğretmenlerinden oluşan takım 4. olarak okulumuzu gururlandırmıştır. Turnuvaya katılım gösteren öğretmenlerimiz tebrik eder ve turnuvayı düzenleyen Muradiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkürlerimizi sunarız.

Şbt

2021-2022 Eğitim-öğretim yılı ilk veli toplantımızı okul aile birliği üyelerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştridik.

Toplantıda okulumuzun genel durumu, sorunları ve bu sorunların çözümü üzerine konuşuldu.

Öğrencilerin genel başarı durumu ve bireysel performanslarının izlenmesi, rehberlik edilmesi gibi hususlar okul rehber öğretmeni ve sınıf rehber öğretmenleri önderliğinde veliler ile görüşüldü.